Schone Zaken trakteert op een wedstrijd met prijzen!

Beker

Behalve opruimhelpers kreeg De grote schoonmaak ook een diner voor zes personen aangeboden bij TGI-Fridays. TOF! En aangezien de directie van de Grote Schoonmaak uit twee leden bestaat, hebben we nog exact vier plaatsen over! En met wie zouden we het liefste willen eten? Natuurlijk met jullie, onze trouwe supporters!

Daarom hebben we een heuse wedstrijd uitgeschreven om deze felbegeerde prijs te kunnen winnen. Misschien denk je kansloos te zijn maar niets is minder waar. We hebben 28 volgers op Twitter waarvan 2 schoonmaakbedrijven die ons vermoedelijk om andere motieven volgen. Op Instagram gaat het beter (100+ volgers), maar ook daar is nog een wereld te winnen. De posts op LinkedIn krijgen gemiddeld ruim 200 views. En dan hebben we dit blog dat aardig bezocht wordt, maar nog geen internethit is. Alle cijfers gaan gestaag omhoog, het ene cijfer wat harder dan het andere, maar we timmeren dan ook pas een paar maanden aan deze weg.

Kortom: help ons aan meer bekendheid en daardoor minder zwerfvuil. Volg ons, retweet ons, stuur foto’s of verslagjes van wat je hebt schoongemaakt, schrijf een gastblog (goed voor veel bonuspunten) en wees creatief. Over een maand zullen we onder toeziend oog van notaris W.A. van Rhijn de winnaars bekend maken. Zij gaan met ons op een nog overeen te komen datum een onvergetelijke avond bij TGI-Fridays beleven!

2 gedachten over “Schone Zaken trakteert op een wedstrijd met prijzen!

  1. In België (Vlaanderen) hebben we een gelijkaardig initiatief. Het noemt de Mooimakers. Ik heb er ook een stuk over in mijn blog. Misschien kunnen jullie de handen in mekaar slaan en zo over de grenzen heen gaan? Samen staan we altijd sterker!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s